Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Wilt u een roldeur van Novadoor voor uw garage laten plaatsen? Wij garanderen u de beste service die wij kunnen leveren. Ons team monteert zelf het volledige pakket dat u besteld heeft en dient ook als deskundig aanspreekpunt voor eventuele vragen of opmerkingen. Zij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Uw roldeur door een deskundig team aan uw garage laten plaatsen

Wanneer u een roldeur bij ons bestelt, ontvangt u een garagedeur inclusief montage. Zo kunt u de roldeur voor uw garage precies op maat laten plaatsen. Iedere schuur heeft natuurlijk andere afmetingen, daarom is het mogelijk om via onze website een afspraak in te plannen om uw ruimte te laten meten. Wij leveren gratis inmeetservice. Vervolgens spreekt ons team hun advies uit over het laten plaatsen van een roldeur voor uw situatie. Vrijblijvend ontvangt u een offerte zodat u goed weet met welke prijzen u rekening moet houden.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Maak een afspraak voor het plaatsen van de garagedeur

Maak een afspraak om uw nieuwe garagedeur te laten plaatsen. Wij demonteren ook uw oude deur op een deskundige manier als u dit aan ons uitbesteedt. Vervolgens kunt u uw nieuwe aluminium roldeur laten plaatsen. Bovendien kunt u door ons een hoogwaardige sectionaalgaragedeur laten plaatsen. Om een afspraak te maken neemt u telefonisch contact met ons op via 0492-450527 of stuurt u ons een e-mail naar info@novadoor.nl.