Foto’s van onze garagedeuren

Hieronder kunt u kiezen uit drie soorten garagedeuren in ons assortiment. Klikt u op de een van de foto’s, dan krijgt u voorbeelden te zien van de door u gekozen soort garagedeur.

Wilt u meer informatie over onze garagedeuren? Wij helpen u graag met vrijblijvend advies. Neem contact op voor de mogelijkheden en meer informatie.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Gratis inmeten en maatwerk

Denkt u dat bij het monteren van garagedeuren vele extra kosten om de hoek zullen komen? Niet als u kiest voor Novadoor! Bij ons kunt u namelijk rekenen op een gratis inmeetservice en zullen ook alle deuren eventueel gratis voor u op maat gemaakt kunnen worden. Tal van mogelijkheden hebben wij beschikbaar, waarbij ook beveiligingsmaterialen natuurlijk op een vakkundige manier aangebracht kunnen worden. Vraagt u zich af of wij u garantie te bieden hebben, dan is ook voor uw garagedeuren daar het antwoord JA op. Met een uitgebreide garantie tot 10 jaar kunnen wij u voor al uw materialen voldoende zekerheid bieden bij oplevering.

Contact

Wilt u graag nieuwe garagedeuren laten monteren of wilt u meer informatie, dat kan. Wij bieden u uiteraard een deskundig advies en een geheel vrijblijvende offerte voor de gewenste garagepoorten. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare partner en tal van voordelen? U kunt ons voor uw nieuwe garagedeuren altijd contacteren door te bellen naar 0492-450527, maar uiteraard is mailen naar info@novadoor.nl of het contactformulier gebruiken ook een goede optie.