Mogen wij ons even voorstellen?

Met ruim 25 jaar ervaring heeft Novadoor zich ontwikkeld als een specialist op het gebied van geïsoleerde garagedeuren. Met vakkundig maatwerk, goed opgeleid personeel en de benodigde expertise is Novadoor in staat om zeer elegante en stijlvolle garagedeuren te leveren. Een gunstige prijs kwaliteit verhouding wordt bewerkstelligd door uw direct contact met de fabrikant, alsmede door de doelstelling van de onderneming om hoge kwaliteit te leveren tegen een gunstige prijs.

Visie

Novadoor staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Als marktleider in directe verkoop van garagedeuren aan particulieren, introduceerden wij jaren geleden het unieke all-in pakket. Wij meten in, produceren, en monteren al onze garagedeuren zelf. Geen extra toeslagen en marges voor dealers, waardoor een luxe product voor iedereen betaalbaar wordt.

Gratis inmeetservice en advies

Novadoor heeft dagelijks technische adviseurs op weg naar tevreden klanten. Zij nemen alle maten van uw garage op, maken voor u een vrijblijvende offerte op maat en geven u advies.

Montage

Novadoor kan voor u de montage verzorgen van uw nieuwe garagedeur. Het monteren van uw garagedeur is precisiewerk en onze medewerkers zijn uitgerust met alle gereedschappen en apparatuur. U betaalt na de montage met uw pinpas, u hoeft dus geen contant geld in huis te hebben.

Demontage en afvoer

Om het u gemakkelijk te maken kunt u de demontage en afvoer van uw oude garagedeur aan ons uitbesteden. De deur wordt op een vakkundige manier gedemonteerd en afgevoerd.

Jarenlange garantie

Door het gebruik van alleen maar hoogwaardige materialen en onderdelen geven wij u maar liefst 10 jaar garantie.

Vele beveiligingen

Ons product is standaard voorzien van diverse beveiligingen, o.a. veerbreuk-
beveiliging, vingerknelbeveiliging en onderloop-/obstakelbeveiliging.

Garagedeur

Werkgebied

Het werkgebied van Novadoor beperkt zich niet alleen tot onze regio. Wij leveren in bijna heel Nederland en tevens in gedeeltes van België en Duitsland.

Showroom

Ten slotte bent U natuurlijk van harte welkom in onze showroom waar u alle modellen werkend kunt zien. U hoeft hier geen afspraak voor te maken. Klik hier voor onze openingstijden.