Over Novadoor

Mogen wij ons even voorstellen?

Met ruim 25 jaar ervaring heeft Novadoor zich ontwikkeld als een specialist op het gebied van geïsoleerde garagedeuren. Met vakkundig maatwerk, goed opgeleid personeel en de benodigde expertise is Novadoor in staat om zeer elegante en stijlvolle garagedeuren te leveren. Een gunstige prijs kwaliteit verhouding wordt bewerkstelligd door uw direct contact met de fabrikant, alsmede door de doelstelling van de onderneming om hoge kwaliteit te leveren tegen een gunstige prijs.

Over NovadoorVisie

Novadoor staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Als marktleider in directe verkoop van garagedeuren aan particulieren, introduceerden wij jaren geleden het unieke all-in pakket. Wij meten in, produceren, en monteren al onze garagedeuren zelf. Geen extra toeslagen en marges voor dealers, waardoor een luxe product voor iedereen betaalbaar wordt.

Maar er zijn meer voordelen waar u van kunt genieten, namelijk:

Maatwerk gratisMaatwerk

Extra kosten voor maatwerk? Onzin! Wij maken de deuren voor u op maat. Gratis! Ook hier gelden geen opslagen

Politiekeurmerk Veilig WonenPKVW

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® geeft u zekerheid op het gebied van beveiliging. Onze sectionaaldeuren zijn uit te voeren met dit keurmerk en bieden u extra veiligheid.

AdviseurGratis inmeetservice en advies

Novadoor heeft dagelijks technische adviseurs op weg naar tevreden klanten. Zij nemen alle maten van uw garage op, maken voor u een vrijblijvende offerte op maat en geven u advies.

Jarenlange garantie10-jaar

Door het gebruik van alleen maar goede materialen en onderdelen geven wij u maar liefst 10 jaar garantie.

Vele beveiligingenBeveiliging

Ons product is standaard voorzien van diverse beveiligingen, o.a. veerbreuk-
beveiliging, vingerknelbeveiliging en onderloop-/obstakelbeveiliging.

MontageMontage

Novadoor kan voor u de montage verzorgen van uw nieuwe garagedeur. Het monteren van uw garagedeur is precisiewerk en onze medewerkers zijn uitgerust met alle gereedschappen en apparatuur. U betaalt na de montage met uw pinpas, u hoeft dus geen contant geld in huis te hebben.

Demontage en afvoerOude-deur

Om het u gemakkelijk te maken kunt u de demontage en afvoer van uw oude garagedeur aan ons uitbesteden. De deur wordt op een vakkundige manier gedemonteerd en afgevoerd.

Werkwijzeover-novadoor-werkwijze

Wij meten in, produceren, en monteren al onze garagedeuren zelf. Geen extra toeslagen en marges voor dealers, waardoor een luxe product voor iedereen betaalbaar wordt, met een snelle en accurate levering.

Werkgebiedover-novadoor-werkgebied

Het werkgebied van Novadoor beperkt zich niet alleen tot onze regio. Wij leveren in geheel Nederland en tevens in België en Duitsland.

Showroomshowroom

U bent van harte welkom in onze showroom waar u alle modellen werkend kunt zien. U hoeft hier geen afspraak voor te maken.