Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren kopen? Ontdek ons breed assortiment

Novadoor garagedeuren heeft zijn assortiment in 3 zogenaamde “lines” onderverdeeld. Het verschil tussen deze lines is alleen het oppervlak van de deur oftewel het uiterlijk. Bij de Standard Line zijn alle types uitgevoerd met een houtnerf motief. De Trend Line heeft of een glad oppervlakte, of een microliniëering. En de Classic Line kenmerkt zich door het herkenbare houtlook uiterlijk. Afgezien van het uiterlijk van de garagedeuren zijn er geen verdere verschillen in kwaliteit en/of isolatie.

Standard LineStandard Line

Met de Standard Line heeft u een garagedeur / sectionaaldeur die in vrijwel elke woning toepasbaar is. Door zijn eenvoudige en neutrale vormgeving gecombineerd met houtnerf is een tijdloze combinatie gecreëerd. Hij kan in 4 verschillende types worden geleverd. Horizontaal geprofileerd (zie foto), met 1 profiel per paneel, zonder profilering, of met een cassette motief.

Standaard wordt deze moderne deur in wit Ral 9016 geleverd maar is, optioneel, in elke gewenste Ral kleur te verkrijgen.

De Standard Line serie bestaat uit:
London – Manchester – Aberdeen – Birmingham

Bekijk de Standard Line

Trend LineTrendline---Type-Vancouver-1

De zeer mooi vormgegeven panelen van de Trendline serie geven uw huis een modern aanzien en passen vrijwel bij elk huis. De panelen zijn er in verschillende uitvoeringen met een geheel glad oppervlak of een micro liniëering.

Standaard wordt deze moderne deur in wit Ral 9016 geleverd maar is, optioneel, in elke gewenste Ral kleur te verkrijgen.

De Trend Line serie bestaat uit:
Vancouver – New York – Sydney – Dubay – Las Vegas – Melbourne

Bekijk de Trend Line

Classic LineClassic-Line---Milano-1

De laatste innovatie op het gebied van geisoleerde garagedeur is de Classic Line. De uitstraling aan de buitenzijde is van een echte houten deur en toch heeft u het comfort van een stalen garagedeur. Deze zijn verkrijgbaar in de types horizontaal gelijnd en cassette. De kleuren zijn Golden oak, Dark oak en Mahonie. Door hun vormgeving en uitstraling zijn deze deuren uitermate geschikt voor een rustieke omgeving.

De Classic Line serie bestaat uit:
Siëna – Roma – Milano – Venetia – Florance – Toscane

Bekijk de Classic Line

Bedieninggaragedeuren-bediening

Wij kunnen al onze deuren zowel handmatig als elektrisch uitvoeren.

Bekijk onze bedieningen

Optiesgaragedeuren-opties

Er zijn verschillende opties mogelijk om uw garagedeur exact af te stemmen op uw wensen. O.a. de volgende opties zijn mogelijk:

  • Ramen
  • Afwerkingsprofielen
  • Rooster
  • Drempel
  • Daklijnvolgend systeem
  • Brievenbus
  • Loopdeur in garagedeur
  • Seperate loopdeuren

Bekijk onze opties