Een sectionaaldeur voor uw garage

Heeft u interesse in een op maat gemaakte sectionaaldeur voor uw garage? De sectionaalgaragedeuren van Novadoor uit Veghel draaien niet naar buiten zoals een traditionele kanteldeur. De panelen schuiven naar boven als u de deur opent, waardoor u de ruimte direct voor en binnen de garage maximaal kunt benutten. Dit is handig als u bijvoorbeeld een korte oprit heeft of veel opslagruimte nodig heeft.

 

Sectionaaldeur kopen?

Ontdek ons brede assortiment

Sectionaaldeuren Novadoor

LONDON. Een garagedeur moet mooi zijn en passen bij de sfeer van uw huis. De LONDON houtnerf past uitstekend bij praktisch ieder huis. Het houtnerf oppervlak refereert naar een houtstructuur, de klassieke uitvoering van een garagedeur.

Novadoor Garagedeuren

DALLAS. Het STUCCO oppervlak is ontworpen voor duurzaamheid. De mooie STUCCO profilering garandeert een lange levensduur en kan tegen een stootje.

Sectionaaldeur Novadoor

Garagedeuren

MANCHESTER. Type MANCHESTER houtnerf geeft door zijn uitvoering met 1 diepe belijning een rustig karakter aan uw huis. Deze uitvoering is daarom een van de meest gekozen deuren uit ons assortiment.

SIDNEY. Type SIDNEY heeft een volledig vlak oppervlak zonder structuur. De duurzame witte toplaag is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Als u op zoek bent naar een moderne uitstraling is de SIDNEY voor u de juiste keus!

NAPOLI. Type NAPOLI licht eiken met 1 diepe belijning geeft de deur het warme gevoel en exclusief aanzien van echt hout. De basis wordt gevormd door 40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende schuimkern.

Novadoor Garagedeuren

BIRMINGHAM. De mooie houtnerf cassette refereren naar de traditionele houten deuren. De BIRMINGHAM is de meest klassieke deur in ons programma.
Ook bij de BIRMINGHAM kunt u de kleur aanpassen aan de kleurstelling van uw totale woning.

Sectionaaldeuren Novadoor

ABERDEEN. De houtnerf ABERDEEN geeft met zijn vlakke profilering een rustige uitstraling. Door zijn minimale belijning past de ABERDEEN bij elk type huis en heeft toch een moderne uitstraling.

Garagedeuren Novadoor

BOSTON. De BOSTON heeft dezelfde uitstraling als de ABERDEEN, echter met het decoratieve stucco oppervlak. Door het stucco motief en het vlakke oppervlak, heeft de BOSTON een duurzame uitstraling.

Sectionaaldeuren Novadoor

TORONTO. Het geprononceerde lijnenspel en reliëf van de TORONTO geeft uw garagedeur een markant uiterlijk. De TORONTO is standaard leverbaar in vier kleuren RAL 7016, 9006, 9007 en RAL 9016.

CANBERRA. De CANBERRA heeft een volledig vlak oppervlak zonder structuur. De duurzame witte toplaag is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

QUEBEC. Type QUEBEC is uitgevoerd in een hoogwaardige structuurlak. De bijzondere textuur is in de kleuren Antraciet RAL 7016, Granite RAL 7043, Quartz RAL 7039 en Nero RAL 9005 leverbaar en zorgt voor een frisse en verrassend natuurlijke uitstraling.

BOLOGNA. Uitgevoerd zoals type NAPOLI, echter zonder 1 diepe belijning. Het vlakke houtlook oppervlak geeft een breder plankmotief.

Novadoor garagedeuren

SIËNA. De SIËNA is eveneens uitgevoerd met 40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende schuimkern. Het licht eiken oppervlak geeft een klassiek en landelijk aanzien aan uw deur.

MILANO. De MILANO is evenals de SIËNA uitgevoerd met een houtlook uitstraling. Dit geeft de deur een exclusief aanzicht van echt hout. De panelen zijn bovendien, in tegenstelling tot echt hout, nagenoeg onderhoudsvrij.

ADELAIDE. ADELAIDE voegt een speelse dimensie aan het moderne uiterlijk toe. Vanzelfsprekend kunnen de deuren uit de ADELAIDE serie in praktisch ieder andere kleur worden geleverd zodat de deur volledig in harmonie is met uw huis.

Sectionaaldeuren

CHICAGO. De CHICAGO past moeiteloos in iedere woning en draagt bij aan een tijdloze uitstraling. De 40 mm dikke stalen sandwichpanelen sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan en houden tocht en kou buiten. Houdt u van kleur dan is de CHICAGO ideaal voor u! U heeft keuze uit 18 kleuren en 20 standaard maten gecombineerd met een geraffineerde ondiepe belijning. Een CHICAGO garagedeur heeft een zéér scherpe prijs/kwaliteit verhouding en is een verstandige investering.

Sectionaaldeur, de ruimte benutten

Een sectionaaldeur draait niet naar buiten zoals een traditionele kanteldeur. De panelen schuiven naar boven als u de deur opent, waardoor u de ruimte direct voor en binnen de garage maximaal kunt benutten. Handig als u bijvoorbeeld een korte oprit heeft of veel (opslag)ruimte nodig heeft.

Kwaliteitsgarantie

We kiezen alleen voor de beste materialen, zoals stalen secties (panelen) en een verzinkt railsysteem. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur. De robuuste constructie kan tegen weer en wind en functioneert altijd vlekkeloos.

Veiligheid

We besteden aandacht aan de inbraakwerendheid in het ontwerp van al onze deuren en bovendien zijn onze producten uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen.

Past altijd

Of de deur nu in een ronde boog, rechthoekige opening of met afgeronde hoeken geplaatst moet worden, een Novadoor sectionaaldeur past altijd. Ook staat de volledige doorrijhoogte van de garage ter beschikking; ideaal voor hogere voertuigen.

Dubbelwandig geïsoleerd

Dit type deur heeft panelen die dubbelwandig zijn geïsoleerd. Rondom het deurblad en tussen de panelen bevindt zich een rubber afdichtingsprofiel. Wel zo prettig om warmte en kou te weren, zeker als u de garage als klusruimte gebruikt.

Een sectionaaldeur op maat voor uw garage

Doe inspiratie en bekijk voorbeelden van verschillende soorten garagedeuren die wij leveren. Of de deur nu in een ronde boog, rechthoekige opening of met afgeronde hoeken geplaatst moet worden, onze sectionaalgaragedeuren passen altijd. Ook staat de volledige doorrijhoogte van de garage ter beschikking; ideaal voor hogere voertuigen. Wij komen uw garagedeur voor montage bij u opmeten, vervolgens maken we uw nieuwe sectionaaldeur op maat voor uw garage.

Wij garanderen u sectionaalgaragedeuren met kwaliteitsgarantie en veiligheid

We kiezen voor onze sectionaalgaragedeuren alleen voor de beste materialen, zoals stalen panelen en een verzinkt railsysteem. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur. De robuuste constructie kan tegen weer en wind en functioneert altijd vlekkeloos. Ook maken we onze sectionaalgaragedeuren inbraakwerend en zijn ze uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen. Daarnaast kiest u hierbij voor geïsoleerde garagedeuren. Rondom het deurblad en tussen de panelen bevindt zich namelijk een rubber afdichtingsprofiel. Dit alles zit al bij de prijs van de sectionaaldeur inbegrepen.

Kies voor één van onze garagedeuren

Neem contact met ons via info@novdoor.nl op om een sectionaaldeur voor uw garage door ons op maat te laten maken en monteren. Natuurlijk hebben we ook andere garagedeuren in onze collectie. Zo besluit u misschien dat een openslaande garagedeur beter past bij uw huis. Dat is natuurlijk geen probleem. Ook voor die deur bieden wij u de beste service.