Tijd voor een nieuwe elektrische deur in uw garage?

Wanneer u op zoek bent naar een goede kwaliteit elektrische garagedeur, dan kunnen wij van Novadoor u hiermee helpen. Wij kunnen u voorzien van alle materialen en benodigdheden om een nieuwe deur te plaatsen. Bovendien zijn er tal van elektrische opties beschikbaar voor uw garagedeur, zodat u deze niet altijd meer zelf open moet doen. Bij ons kunt u altijd terecht als u niet teveel wilt betalen en toch wilt kunnen genieten van hoogwaardige kwaliteit. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij dan ook niet voor niets in vele regio’s al bekend in onze branche en zorgen wij altijd voor iedereen voor een totaaloplossing. Het totaalplaatje kan met verschillende materialen geleverd worden, waarbij wij u uitgebreid van een deskundig advies kunnen voorzien. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard altijd contact opnemen of ons vereren met een bezoekje aan de showroom.

Kies een passend ontwerp

Een elektrische garagedeur kan uiteraard optioneel ook voor u op maat gemaakt worden. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar die het gebruik van uw garagedeur makkelijker zullen maken.

Hieronder hebben wij de verschillende elektrische opties voor u beschreven:

  • Codeschakelaar
  • Draadloze drukknop
  • Fotocellen
  • Handzenders
  • Noodontkoppeling
  • Sleutelschakelaar
  • Universele ontvangers
  • App bediening

Voordelig een nieuwe deur aan schaffen

Bent u op zoek naar losse elektrische materialen voor uw garagedeur of wilt u alles geheel nieuw laten plaatsen? Wij van Novadoor kunnen u dan uiteraard goed van dienst zijn. Om te beginnen kunt u rekenen op een gratis inmeetservice. Verder kunnen wij materialen eventueel geheel op maat voor u ontwerpen zonder dat u daar een extra betaling voor hoeft te doen. Bij het aanschaffen van een nieuwe deur in uw garage is garantie natuurlijk ook erg belangrijk. U kunt bij ons daarom rekenen op 10 jaar garantie. Bovendien hebben wij ook alles in huis voor een goede beveiliging van uw elektrische garagedeur.

Contact opnemen

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw specifieke wensen voor een garagedeur is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons van Novadoor op te nemen. U kunt ons altijd bellen, maar ook mailen of het contactformulier van onze website gebruiken is een optie. Wilt u meer informatie over een elektrische garagedeur en wilt u materialen zijn, dan kunt u uiteraard ook eens in onze showroom komen kijken tijdens de openingstijden.