Een aluminium roldeur

Bij Novadoor in Veghel bieden we een aluminium roldeur met klasse aan. De ND-52, ND-55 of ND-77 is een roldeur van hoge kwaliteit en een prima isolatie van Nederlandse makelij. De gekozen materialen en het oprolmechanisme zorgen voor duurzaamheid, de dikke lamellen voor isolatie en de standaard bijgeleverde aandrijving voor gebruiksgemak.

Een Aluminium Roldeur met klasse vindt u hier

Wilt een garagedeur inclusief montage? Dan zit u bij ons goed voor hoogwaardige roldeuren voor uw garage. Voor het oprolsysteem van de aluminium roldeur is een zeer geringe vrije inbouwdiepte vereist. De roldeuren zijn volledig van aluminium en daardoor een roestvrije, lichte en duurzame toevoeging aan uw garage. Vraag een offerte aan en maak uw keuze uit verschillende kleuren voor de buitenzijde van het pantser. Deze kleuren dragen bij aan de fraaie uitstraling van uw roldeur. In geopende toestand bevindt het gehele deurblad zich in de kast boven het deurgat. Dankzij deze constructie blijft het verdere plafond beschikbaar als opslagruimte. Deze opslagruimte beschermt u door onze aluminium roldeur te laten plaatsen.

Kies voor een roldeur

Is onze aluminium roldeur de beste keuze voor u of bent u op zoek naar een aluminium voordeur? Neem contact met ons op via 0492-450527 om een afspraak met ons te maken. Wij komen bij u langs om uw garage helemaal op te meten en vervolgens onze roldeuren voor u op maat te maken. Bent u nog aan het twijfelen welke roldeuren goed bij uw garage past? Kom dan bij ons langs om onze sectionaaldeuren voor uw garage te bekijken. Vraag gerust een offerte aan.