Garagedeur kopen?

Er zijn voldoende mogelijkheden

Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur, dan kunt u bij Novadoor altijd terecht. Wij bieden verschillende mogelijkheden en uitvoeringen, die wij uiteraard altijd snel en vakkundig voor u kunnen plaatsen. Garagedeuren kopen kunt u met het grootste gemak, maar dan. Wij zullen u als totaalleverancier van dienst zijn en bieden u daarom allerlei verschillende mogelijkheden. Met een deskundig advies en een vrijblijvende offerte weet u bij ons altijd geheel waar u aan toe bent. Daarnaast beschikken wij met ruim 25 jaar ervaring natuurlijk over alle kennis die nodig is om uw project vakkundig af te kunnen ronden. Bij ons kunt u kiezen uit meerdere modellen die ook nog eens in meerdere kleuren geleverd kunnen worden. Zo leveren wij sectionaaldeuren, openslaande deuren, en roldeuren.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Kies een eigen design

Voor het kopen van garagedeuren zijn er verschillende modellen beschikbaar die u in uw woning kunt laten plaatsen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een handmatige openslaande deur of een elektrische sectionaaldeur. De scherpste tarieven worden gerekend waarbij u uiteraard wel kunt rekenen op een uitgebreide service. Zo komen wij niet alleen materialen leveren en monteren, maar voeren wij ook optioneel alle oude materialen voor u af.

Uiteraard zijn de volgende opties voor uw garagedeuren ook allemaal mogelijk:

  • Vensters
  • Brievenbus
  • Luchtroosters
  • App bediening op uw telefoon
  • Loopdeur in garagedeur
  • Separate loopdeur

Gratis inmeten en maatwerk

Denkt u dat bij het monteren van garagedeuren vele extra kosten om de hoek zullen komen? Niet als u kiest voor Novadoor! Bij ons kunt u namelijk rekenen op een gratis inmeetservice waarbij de situatie precies wordt ingemeten. Vraagt u zich af of wij u garantie te bieden hebben, dan is ook voor uw garagedeuren daar het antwoord JA op. Met een uitgebreide garantie tot 10 jaar kunnen wij u voor al uw materialen voldoende zekerheid bieden bij oplevering.

Contact

Wilt u graag nieuwe garagedeuren laten monteren of wilt u meer informatie, dat kan. Wij bieden u uiteraard een deskundig advies en een geheel vrijblijvende offerte voor de gewenste garagepoorten. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare partner en tal van voordelen? U kunt ons voor uw nieuwe garagedeuren altijd contacteren door te bellen naar 0492-450527, maar uiteraard is mailen naar info@novadoor.nl of het contactformulier gebruiken ook een goede optie.