Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Novadoor uit Veghel is uw expert wanneer u goed geïsoleerde garagedeuren wilt laten plaatsen. Ons vriendelijke team aan vakmensen verzorgt het opmeten, de levering en de montage van de garagedeur. U weet dus zeker dat de deur na het plaatsen goed bevestigd is zodat uw garage goed geïsoleerd blijft.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Geïsoleerde garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit

Het is belangrijk dat uw garagedeur voor goede isolatie van uw garage zorgt. In de zomer houdt u namelijk het liefst de warmte buiten en in de winter wilt u uw huis niet voor niets verwarmen. Onze sectionaaldeuren bestaan uit dubbelwandige stalen panelen die elk veertig millimeter dik zijn. Deze ruimte is gevuld met purschuim, wat zorgt voor een goede isolatie. Dit wordt allemaal op uw adres voor u geïnstalleerd. Zo garanderen wij u de beste kwaliteitsgarantie.

Een garagedeur kiezen die dubbelwandig geïsoleerd is

Wilt u een garagedeur die dubbelwandig geïsoleerd is bij ons uitkiezen? U bent welkom in onze showroom om de opties te bekijken. Daar ziet u hoe de kleuren en materialen van onze geïsoleerde garagedeuren eruit zien. Zo bepaalt u eenvoudig of de deur past bij uw garage. Twijfelt u nog welke geïsoleerde garagedeuren het beste bij uw garage passen? Bekijk dan een paar voorbeelden van onze geïsoleerde garagedeuren om inspiratie op te doen.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag langs komen om onze garagedeuren te bekijken? Laat ons weten in welke garagedeur die dubbelwandig geïsoleerd is u interesse heeft. Zo kunnen wij uw bezoek alvast voorbereiden en staat er een bakje koffie voor u klaar. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel ons via 0492-450527.