Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Bij Novadoor uit Veghel bent u verzekerd van kwaliteitsgarantie voor uw garagedeur. Wij leveren stijlvolle garagedeuren en komen die ook bij u thuis monteren. Dit doet ons opgeleide personeel voor u op een deskundige manier. Onze garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit leveren wij tegen een gunstige prijs.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteitsgarantie voor uw garagedeur

Bij het kiezen voor een garagedeur inclusief montage bieden wij u kwaliteitsgarantie voor iedere optie. We laten onze garagedeuren namelijk alleen maar maken met de materialen die hier het meest geschikt voor zijn. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat de deuren goed bestand zijn tegen weersomstandigheden. Bij iedere keuze voor één van onze garagedeuren bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een lange levensduur. We houden hierbij ook rekening met isolatie. Zo vullen we onze geïsoleerde garagedeuren met een betrouwbare purvulling.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Kies voor onze kwaliteit en maak een afspraak

Kiest u voor onze kwaliteitsgarantie bij het uitzoeken van een sectionaaldeur voor uw garage? Ons team staat binnenkort bij u om de deur te monteren. Plan een afspraak via de website voor de installatie van uw nieuwe garagedeur. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken door te bellen naar 0492-450527. Neem gerust contact met ons op voor vragen of als u meer over ons te weten wilt komen.