Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Wanneer u een garagedeur van Novadoor uit Veghel heeft uitgekozen kunt u eenvoudig een afspraak met ons plannen via onze website. We komen namelijk bij u langs om uw ruimte op te meten en stellen vervolgens vrijblijvend een offerte op. Wanneer het tijd is voor de montage van uw nieuwe garagedeur komen we bij u terug om dat voor u te realiseren.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Voor de montage van uw nieuwe garagedeur een afspraak plannen via de website

Vraag gemakkelijk vrijblijvend een offerte aan voor het maatwerk dat we leveren. Als u tevreden bent over ons aanbod dat via de website te vinden is, kunt u een afspraak plannen om de garagedeur te laten monteren. Voor iedere garagedeur is de prijsopgave natuurlijk uniek. Soms komt het voor dat de kosten van uw aluminium roldeur niet overeenkomen met onze andere opties. Gelukkig hebben wij een ervaren team dat u adviseert over wat voor u de beste keuze is. Als leverancier in garagedeuren staan we ook voor u klaar wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden voor uw garage.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Vraag een offerte aan

Het aanvragen van een offerte helpt u om een weloverwogen keuze te maken voor één van onze garagedeuren. Wanneer u uw keuze voor een garagedeur hebt gemaakt kunt u via de website gemakkelijk een afspraak plannen om de aankoop rond te maken. De garagedeur inclusief montage regelen wij zo spoedig mogelijk voor u. Zo kunt u al snel van uw nieuwe garagedeur genieten. We zijn bereikbaar via 0492-450527.