Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Bij Novadoor uit Veghel leveren we maatwerk bij het plaatsen van garagedeuren, daarom kunt u voor de specifieker prijzen nu een offerte aanvragen. We komen naar u toe om alle benodigde maten in uw garage voor u op te meten. Daarna stellen we een prijsopgave op zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor één van onze garagedeuren.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Voor het maatwerk van onze garagedeuren kunt u eerst een offerte aanvragen

Wij beiden garagedeuren inclusief montage in allerlei soorten en maten. Daarom is een offerte aanvragen aan te raden wanneer u gebruik wilt maken van het maatwerk dat we uitvoeren voor onze garagedeuren. Voor iedere situatie is een ander soort deur geschikt. Zo hebben we bijvoorbeeld openslaande garagedeuren die handig zijn als u geen auto in de garage stalt. We gaan dan ook altijd met u in overleg om u te adviseren welke garagedeur goed voor u werkt. Kiest u bijvoorbeeld voor een elektrische garagedeur? U geeft dat door tijdens het aanvragen van de offerte en vervolgens komen wij het maatwerk voor uw gekozen garagedeuren leveren.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Neem contact met ons op een profiteer van onze service

Na het aanvragen van de offerte komen we de garagedeuren met maatwerk bij u plaatsen. Voor alle vragen die u heeft over dit proces kunt u bij ons team terecht. Wanneer u kiest voor onze garagedeuren profiteert u altijd van onze kwaliteitsgarantie. Voor iedere garagedeur geldt dat wij compleet voor u klaarstaan tijdens de montage en het afstellen. Neem contact met ons op via info@novadoor.nl om een afspraak te maken.