Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Laat uw elektrische garagedeur door Novadoor uit Veghel afstellen. Door ons team uw nieuwe  garagedeur te laten afstellen, weet u zeker dat alles klopt. Het team heeft namelijk erg veel kennis van het afstellen van elektrische garagedeuren. U hoeft zich er zelf geen zorgen om te maken.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Uw nieuwe elektrische garagedeur laten monteren en afstellen

Wilt u graag een elektrische garagedeur, maar weet u niet hoe u deze moet afstellen? Bij ons ontvangt u een garagedeur inclusief montage. Dit betekent dat ons montageteam bij u thuis langskomt zodat u de elektrische garagedeur naar uw wensen kan laten monteren en afstellen. Voor iedere soort elektrisch aangedreven garagedeur werkt het afstellen op een andere manier. De monteurs zorgen ervoor dat het perfect past en goed werkt in jouw garage. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een aluminium roldeur weet u dat hij precies open- en dichtgaat.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Maak een afspraak om uw garagedeur af te laten stellen

Door een offerte aan te vragen voor de garagedeur die u graag wilt hebben, weet u goed waar u aan toe bent. Het afstellen van de elektrische garagedeur is al bij de prijs inbegrepen. U hoeft dus geen onverwachte kosten te verwachten. Neem contact met ons op om uw bestelling rond te maken. We zijn telefonisch bereikbaar via 0492-450527.