Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Novadoor heeft een mooie showroom in Veghel voor garagedeuren. Uiteraard bent u welkom om langs te komen om al onze garagedeuren te bekijken. Hier heeft u ook de kans om het materiaal van onze deuren zelf aan te voelen. Neem alle voorbeelden uit onze showroom mee in het maken van uw keuze voor één van onze garagedeuren.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Langskomen in onze showroom vol mogelijkheden voor garagedeuren

Voorbeelden van onze garagedeuren zijn niet alleen in onze showroom te vinden, maar we hebben ook online een overzicht voor u gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben namelijk een erg groot assortiment aan mogelijke garagedeuren van kunststof of andere materialen. De deuren zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om een extra beveiligingssysteem aan uw nieuwe garagedeur te laten plaatsen. Bij het bestellen van één van de garagedeuren uit onze showroom kiest u voor een garagedeur inclusief montage door ons ervaren monteursteam.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Kies een garagedeur uit onze showroom

Maak de keuze om uw huidige garagedeur te vervangen door een nieuwe deur. In onze showroom staan prachtige garagedeuren waaruit u kunt kiezen. Als u meet over het assortiment van ons bedrijf te weten wilt komen, neemt u contact met ons op. We hebben bijvoorbeeld een aanbod aan mooie sectionaaldeuren voor uw garage. Bereik ons telefonisch door te bellen naar 0492-450527.