Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Bij Novadoor uit Veghel is het heel eenvoudig om een garagedeur van ‘kunststof’ online te kopen. We beschikken over een ruim assortiment aan garagedeuren waarbij het lijkt dat ze van kunststof gemaakt zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld deuren die u open kunt slaan, maar ook deuren die u automatisch openrolt. We hebben voor ieder wat wils.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Een garagedeur van ‘kunststof’ is bij ons eenvoudig online te kopen

Het lijkt misschien alsof onze deuren van kunststof zijn gemaakt, maar daadwerkelijk is het een mix van staal en aluminium. In de deur zit wel een profiel van kunststof verwerkt, dat zorgt voor stilstaande lucht. Het houdt warme lucht binnen en koude lucht buiten, geweldige isolatie dus! Deuren van dit materiaal raden wij u aan omdat het daarnaast ook verschillende andere voordelen met zich meebrengt:

  • Het materiaal is duurzaam.
  • Het zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Het materiaal zorgt voor veiligheid.
  • Er is weinig onderhoud aan het materiaal nodig.
  • Het materiaal is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Om goed te laten zien wat onze kleurmogelijkheden hierin zijn, hebben we een overzicht van voorbeelden gemaakt. Dit gebruikt u om een weloverwogen keuze te maken voor welke soort garagedeur van ‘kunststof’ u online wilt kopen. Wilt u de garagedeuren liever in het echt zien en het materiaal aanvoelen? Kom dan naar onze showroom voor garagedeuren.

Onze verschillende deuren van dit bijzondere materiaal

Misschien past een sectionaaldeur van staal, aluminium en een beetje kunststof wel goed bij u thuis als garagedeur. Deze garagedeuren hebben een erg nette uitstraling en hebben veel positieve aspecten. Zo voegen we bijvoorbeeld eenvoudig inbraakbeveiliging aan de sectionaaldeur toe. De mooie deur van staal een aluminium neemt maar weinig ruimte in beslag. Wanneer u ervoor kiest om deze deur van ‘kunststof’ online te kopen, komen wij deze garagedeur inclusief montage bij u afleveren.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Laat ons team uw garagedeur monteren

Wij komen eerst bij u langs om uw garage op te meten. Vervolgens wordt uw garagedeur op maat voor u gemaakt en komen we de deur bij u installeren en monteren. Neem na het online kopen van uw nieuwe ‘kunststof’ garagedeur contact met ons op om een afspraak te maken. U neemt contact met ons op door ons te bellen naar 0492-450527.