Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Bij Novadoor uit Veghel kiest u voor een sectionaaldeur met inbraakbeveiliging. Bij al onze sectionaaldeuren houden we rekening met inbraakpreventie. Verder zijn onze automatische sectionaaldeuren allemaal voorzien van obstakelbeveiliging om vervelende ongelukken te voorkomen.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Een sectionaaldeur met obstakel- en inbraakbeveiliging bestellen

De obstakelbeveiliging die in de machine van onze sectionaaldeuren verwerkt zit zorgt ervoor dat de deur bij tegendruk automatisch weer omhoog gaat. Zo zal uw garagedeur in zo’n geval niet stukgaan en het voorkomt ook ernstige schade aan uit auto. Daarnaast is de nieuwe sectionaaldeur voor uw garage voorzien van een systeem dat ervoor zorgt uw deur niet door inbrekers op te tillen is. Wanneer iemand de garagedeur van kunststof probeert op te tillen geeft de motor namelijk tegendruk.

Obstakelbeveiliging bij de prijs van alle sectionaaldeuren inbegrepen

Wanneer u ervoor kiest om een sectionaaldeur met inbraakbeveiliging en obstakelbeveiliging te bestellen heeft u de garagedeur en de montage van het hele pakket al geregeld. Aan de montage zitten geen extra kosten verbonden. Ons team komt ook uw garage opmeten om een prijsbepaling op te stellen. De prijs van de sectionaaldeur zal dus overeenkomen met deze maten en de bijkomstige accessoires die u kiest om uw bestelling compleet te maken.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Geef ons uw wensen door

Bekijk onze website om allerlei voorbeelden van onze sectionaaldeuren met inbraak- en obstakelbeveiliging te vinden. Laat ons weten wat uw wensen zijn met betrekking tot de inbraakbeveiliging van uw sectionaaldeur. U neemt eenvoudig contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn ook bereikbaar via 0492-450527.