Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Kies ervoor om uw nieuwe garagedeur te laten plaatsen door de ervaren werknemers van Novadoor uit Veghel. Wanneer u bij ons een garagedeur koopt verdient u de beste service. Onze vriendelijke monteurs komen naar uw adres zodat we uw nieuwe garagedeur meteen kunnen plaatsen. Het zit allemaal al bij de prijs inbegrepen.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Een nieuwe garagedeur op uw adres laten plaatsen

Bij ons koopt u een nieuwe garage deur inclusief montage. Nadat u met ons een afspraak heeft gemaakt komen wij langs om uw garage op te meten. Vervolgens nemen we die afmetingen en stellen we een prijsopgave op. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de soort deur dat u kiest. Als u ervoor kiest om een nieuwe aluminium roldeur te laten plaatsen zal de prijs anders zijn dan bij een andere soort garagedeur. Voor alle deuren geldt wel dat er een goede prijs-kwaliteitsverhouding is. U maakt dus een juiste keuze als u ons sectionaalgaragedeuren laat plaatsen.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Maak een afspraak om de deur te laten plaatsen

Maak een afspraak met ons om uw nieuwe garagedeur te laten plaatsen. Wilt u liever eerst weten wat u van de prijs kunt verwachten? Vraag dan een offerte aan. Dit kan eenvoudig via onze website. Neem contact met ons op via info@novadoor.nl als u vragen heeft over ons assortiment. Wij helpen u graag door ze te beantwoorden.