Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Uw nieuwe sectionaalgaragedeuren kunt u laten plaatsen door de monteurs van Novadoor uit Veghel. Zij hebben veel ervaring en kennis in het vak waardoor u gegarandeerd bent van hoogwaardige kwaliteit. De montage wordt volledig voor u uitgevoerd. Vervolgens zullen onze medewerkers de werking van de sectionaalgaragedeuren stap voor stap aan u uitleggen.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Sectionaalgaragedeuren op uw adres laten plaatsen

U vraagt eenvoudig een offerte aan voor het maatwerk dat we leveren. Iedere garagedeur is anders en dient anders gemonteerd te worden. Wanneer u sectionaalgaragedeuren wilt laten plaatsen, komen we bij u langs om alles nauwkeurig op te meten. De kosten hangen af van de maten waarin u de deur bestelt. Deze prijs is voor de garagedeur inclusief montage. Bij ons kunt u zonder zorgen sectionaalgaragedeuren zonder zorgen laten plaatsen. Bent u benieuwd hoe het er uitziet? Op onze website staan voorbeelden van sectionaalgaragedeuren die we hebben geplaatst. Bekijk deze gerust om inspiratie op te doen.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Neem contact met ons op en stel uw vragen

Kom meer over ons bedrijf te weten door contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord zodat we al uw vragen over het laten plaatsen van onze sectionaalgaragedeuren bij uw garage kunnen beantwoorden. Stuur ons een e-mail naar info@novadoor.nl. Bereik ons ook gerust telefonisch via 0492-450527.