Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Bij Novadoor in Veghel koopt u een garagedeur in de specifieke afmetingen van uw garage. Ons team staat voor u klaar om uw garage nauwkeurig op te meten. Vervolgens wordt er een garagedeur met de juiste afmetingen voor u gemaakt. Zo past de deur perfect en hoeft u zich geen zorgen te maken of de deur goed dicht zit.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Van uw garagedeur de afmetingen doorgeven voor een prijsopgave

Vraag eenvoudig een offerte aan waarin u specifiek de afmetingen van uw garagedeur aangeeft. Nadat wij het formulier van u ontvangen stellen wij een prijsopgave op met de maten die u ons heeft doorgegeven. Het is maar net wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld een roldeur voor uw garage laten plaatsen? Dan is de prijs anders dan bij openslaande garagedeuren. Voor ieder geval geldt wel dat u betaalt voor de garagedeur inclusief montage.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan

Het aanvragen van een online offerte voor een garagedeur gaat erg gemakkelijk. Doordat u dit gaat doen hoeft u alleen de afmetingen van uw garage te weten. Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe u het meten het beste aan kunt pakken. Bel ons naar 0492-450527. Voor u het weet is het tijd om te genieten van uw nieuwe garagedeur.