Alles voor uw bediening

Het merendeel van onze garagedeuren wordt elektrisch uitgevoerd. U kunt dan door middel van een afstandsbediening de garagedeur bedienen. U hoeft dus uw auto niet meer uit om de garagedeur open of dicht te doen. Dit biedt dus een hoge mate van gebruiksgemak. Echter het is ook mogelijk om onze garagedeuren handbediend uit te voeren. Er wordt dan meestal een slot in de deur geplaatst. Het is later altijd nog mogelijk om de deur alsnog elektrisch te maken.

ElektrischElektrische bediening

Als trotse eigenaar van uw garage let u vanzelfsprekend op de kwaliteit en de veiligheid van uw garagedeur. Dan moet u dus ook bij de keuze van uw deuraandrijving geen compromissen sluiten. Met een NOVA AUTOMATIC garagedeuraandrijving kiest u voor kwaliteit, veiligheid en comfort van het allerhoogste niveau. Wat voor deur u ook hebt en hoe groot uw deur ook is, NOVADOOR heeft voor iedere deur steeds de passende aandrijving.

Bekijk ons aanbod in electrische bediening

Elektrische optiesElektrische opties voor bediening

Naast de afstandsbedieningen bieden wij u ook een groot aantal stationaire bedieningselementen. U kunt helemaal zelf kiezen: een codeschakelaar met metaal- of folietoetsen, of een sleutelschakelaar. Alle producten zijn van de allerbeste kwaliteit en onderscheiden zich door hun moderne, attractieve design. Wij willen u graag over individuele oplossingen informeren.

Bekijk ons aanbod in electrische opties

Handmatige bedieningHandmatig

Tegenwoordig worden de meeste deuren electrisch uitgevoerd. Men kan er echter ook voor kiezen om dit handbediend te doen. Dit wordt meestal gedaan als er extreem weinig gebruik wordt gemaakt van de garagedeur of als er geen stroom voorhanden is.

Bekijk ons aanbod in handmatige bediening