Elektrische opties

Alle elektrische opties

Naast de afstandsbedieningen bieden wij u ook een groot aantal stationaire bedieningselementen. U kunt helemaal zelf kiezen: een codeschakelaar met metaal- of folietoetsen, of een sleutelschakelaar. Alle producten zijn van de allerbeste kwaliteit en onderscheiden zich door hun moderne, attractieve design. Wij willen u graag over individuele oplossingen informeren.

CodeschakelaarCodeschakelaar

De codeschakelaar biedt u de mogelijkheid om de deur te openen met uw eigen pincode. U hoeft dan geen handzenders of sleutels op zak te hebben, u kunt dan altijd uw garagedeur openen.

HandzendersElektrische opties handzender

Standaard wordt de motor geleverd met één handzender. Indien gewenst, zijn er extra handzenders te verkrijgen.

FotocellenFotocellen

Voor extra veiligheid kunt u kiezen om fotocellen te plaatsen. Indien de fotocellen worden onderbroken, dan is de motor niet te bedienen.

Draadloze drukknopkastDraadloze drukknop Novadoor garagedeuren

De draadloze drukknopkast kan zeer makkelijk zijn, als u de garagedeur vanuit uw woonkamer wilt bedienen. Deze kan aan de wand bevestigd worden, maar past ook op standaard elektra inbouwdozen. Hij werkt natuurlijk draadloos, u hoeft dus geen bedrading te trekken naar de motor.

Noodontkoppelingelektrische opties noodontkoppeling

Indien uw garagedeur de enige toegang is tot de garage, adviseren wij, om een noodontkoppeling te plaatsen. Met deze noodontkoppeling kunt u de motor in geval van storing altijd vanaf de buitenzijde handmatig bedienen.

Universeel ontvangerselektrische opties universeel ontvangers

Bent u het ook zo beu om steeds meer afstandsbedieningen te hebben? Wij kunnen een universeelontvanger plaatsen. U kunt dan met de handzender verschillende voorzieningen bedienen, zoals hekwerken, verlichting , enzovoort.

SleutelschakelaarSleutelschakelaar

Indien u geen handzender aan uw sleutelbos wilt hebben, kunnen we ook een sleutelschakelaar toepassen. Deze kunnen we inbouwen of op de muur bevestigen.