Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

Wanneer u een garagedeur die elektrisch is aangedreven koopt bij Novadoor uit Veghel, komt ons team de deur bij u thuis monteren. Dit zit al bij de prijs van de garagedeur inbegrepen. Een garagedeur die elektrisch is aangedreven is een slimme keuze. Het kost u namelijk weinig inspanning om de deur open en dicht te maken.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Wij regelen de montage van uw garagedeur die elektrisch is aangedreven

Ons bedrijf heeft een aantal verschillende soorten garagedeuren die elektrisch aangedreven zijn in ons assortiment. Een populaire optie is een deur die automatisch openrolt. Deze deur neemt niet veel ruimte in beslag en is geschikt voor kleine ruimtes. Heeft u wel genoeg ruimte, dan heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor onze openslaande garagedeuren. Voor al deze keuzes geldt dat de montage van de garagedeur door ons bedrijf wordt geregeld. Zo hoeft u er zelf geen zorgen over te maken. Wij garanderen u dat er een ervaren team uw elektrische garagedeur komt afstellen.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

Vraag een offerte aan om een garagedeur die elektrisch is aangedreven bij u thuis te laten monteren. Weet u nog niet goed welke garagedeur goed past bij de ruimte van uw garage? Neem dan contact op met ons team via info@novadoor.nl, zij laten u weten welke elektrisch aangedreven garagedeur voor u geschikt is. Iedere garage is uniek een heeft een garagedeur met specifieke afmetingen nodig. Daarom leveren wij advies op maat.