Vakwerk in iedere regio

Bent u voor de omgeving van Den Bosch op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een nieuwe garagepoort of sectionale poorten of wilt u een andere type deur laten plaatsen? Wij van Novadoor staan altijd klaar voor bedrijven en particulieren en kunnen u bij u in Den Bosch de totaaloplossing bieden. Niet alleen hebben wij al 25 jaar ervaring met het hangen van een garagedeur en andere materialen, maar ook kunt u altijd rekenen op vaklui. Wij zullen bij uw woning of bedrijf altijd zorg dragen voor een professionele plaatsing, waarbij u aan betrouwbaarheid en service geen gebrek zult hebben. Wilt u meer weten over onze messcherpe tarieven, dan mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Laat u door onze voordelen verassen

Met tal van voordelen kunnen wij u in Den Bosch voorzien van garagepoorten of openslaande garagedeuren en alle mogelijkheden die wij voor u beschreven hebben. Niet alleen zullen wij u vrijblijvend voorzien van een advies, maar ook kunt u gebruik maken van onze gratis inmeetservice. Of het allemaal niet genoeg is rekenen wij geen extra kosten voor maatwerk. Zijn er bij u afwijkende maten voor iets wat moet worden geplaatst, dan zullen wij dit geheel gratis voor u verzorgen. Verder kunt u er uiteraard op rekenen dat wij van Novadoor bij u in Den Bosch optioneel de oude materialen netjes af zullen voeren en dat de montage van uw nieuwe deuren 100 procent vakkundig zal worden afgerond.

Overal voorzien veiligheid en garantie

Wij staan voor veilige materialen. Het totaalpakket van materialen en beveiliging kunnen wij bij u in Den Bosch leveren en uiteraard ook monteren. Verder geniet u bij ons altijd over een ruime garantie van 10 jaar, zodat u ook bij eventuele problemen altijd weer bij ons terug kunt komen. Met deze beveiligingsmogelijkheden en garantie zullen indringers geen schijn van kans meer weten te maken.

Contact

Niet alleen in Den Bosch, maar ook in andere regio’s door heel Nederland kunnen wij van Novadoor u uiteraard van dienst zijn. Daarnaast zijn er ook voldoende mogelijkheden voor montage in Duitsland en zullen wij ook voor projecten in België bereikbaar zijn. U kunt bij ons voor uw deuren in Den Bosch altijd telefonisch contact opnemen, of mailen naar ons e-mailadres.