Wilt u uw poort in de garage vervangen?

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar iemand die garagepoorten kan leveren en plaatsen, dan bent u bij Novodoor aan het goede adres. Wij hebben alle mogelijkheden voor een professionele montage en zullen bovendien al uw oude materialen netjes voor u afvoeren. Dankzij een ruime ervaring van meer dan 20 jaar kunt u rekenen op de juiste kennis betreft garagepoorten. Uiteraard hebben wij voor u ook een showroom beschikbaar waar wij u eventueel de mogelijkheden allemaal kunnen laten zien. Voor iedere woning of bedrijf is er een oplossing te vinden, waarbij wij ook maatwerk voor u uit zullen voeren. Bovendien zijn er ook voldoende mogelijkheden om de deuren helemaal naar stijl aan te passen. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden betreft garagepoorten, neem dan contact op voor een deskundig advies of voor een vrijblijvende offerte.

Ga voor een bijpassend design

Op het gebied van garagepoorten zijn er veel verschillende kleuren en vooral ook designs te vinden die erg mooi zijn. U kunt bij Novadoor kiezen uit tal van modellen, waaronder de standard line, trend line en de classic line. Daarbij zijn de deuren geheel op maat naar uw specifieke wensen aan te passen zonder dat wij daarvoor extra kosten in rekening zullen brengen.

Hieronder heeft u een overzicht met opties die altijd beschikbaar zijn:

  • Rooster
  • Drempel
  • Ramen
  • Afwerkingsprofielen
  • Daklijnvolgend systeem
  • Brievenbus
  • Loopdeur in garagedeur
  • Seperate loopdeuren

Garantie en veiligheid voorop

Bij Novadoor kunt u voor uw garagepoorten rekenen op een maximale garantie van maar liefst 10 jaar. Daarbij zijn er ook voldoende mogelijkheden om beveiliging toe te passen. Alles zal netjes voor u worden gemonteerd nadat wij alle maten hebben opgenomen met onze gratis inmeet service. Zoals eerder al verteld kunt u bij ons ook gratis maatwerk verwachten en bieden wij u zo de complete service voor nieuwe garagepoorten.

Geef uw wensen door

Wilt u meer weten over de garagepoorten zelf of bent u op zoek naar een advies, neem dan gerust contact met ons op. Voor al uw specifieke wensen hebben wij een oplossing en zullen u daarbij uiteraard altijd voorzien van een geheel vrijblijvende offerte. Contact opnemen over de garagepoorten of andere mogelijkheden die wij hebben kan altijd telefonisch, per mail en via het contactformulier.