Garagedeuren op maat
Gratis inmeetservice
Tien jaar garantie

U bent natuurlijk ook benieuwd naar de kosten waarmee u rekening moeten houden bij het uitkiezen van een nieuwe garagedeur. Bij Novadoor uit Veghel maken we het u zo gemakkelijk mogelijk door met u de prijs te bespreken. Zo weet u goed waar u aan toe bent en kiest u een garagedeur die binnen uw eigen budget past.

Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen

De kosten van uw garagedeur staan overzichtelijk op de offerte vermeld

Bij ons kiest u voor een garagedeur inclusief montage, de prijs zit hier al bij inbegrepen. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan wanneer u de factuur van uw garagedeur betaald. Wat u voor een openslaande garagedeur betaal is op onze website te vinden, zo maken we het vinden van de prijzen voor onze klanten zou eenvoudig mogelijk. Natuurlijk kan de prijs voor uw situatie verschillen, omdat u te maken heeft met unieke maten. Daarom vraagt u op onze website gemakkelijk een offerte aan. Wij rekenen de prijs volledig voor u uit zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor één van onze garagedeuren.

Novadoor Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur is een paneeldeur welke via een railsysteem de garage inloopt.

Novadoor openslaande deur

Openslaande deuren

Een openslaande deur is een handbediende deur bestaande uit 2 delen.

Novadoor Roldeur

Roldeuren

Een roldeur is een deur bestaande uit aluminium lamellen die oprollen in een bak.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de kosten van de garagedeuren van ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@novadoor.nl. We helpen u graag door u te vertellen welke garagedeur voor u geschikt is. Heeft u liever meteen antwoord op uw vragen? We zijn ook telefonisch bereikbaar via 0492-450527. Vraag gerust om een online offerte.