Industriedeuren op maat

Door het grote aanbod aan deurtypen, zoals de SW, de SL en de SLW, en dankzij de vele uitvoeringsvarianten is er voor elke toepassing een passende industriesectionaaldeur van Novadoor leverbaar. Fraaie beglazing en integreerbare loopdeuren en zijdeuren beantwoorden aan alle overige individuele eisen. Novadoor industriesectionaaldeuren zijn er in veel verschillende typen, voor elke bedrijfstoepassing, in verschillende constructiecombinaties en uitvoeringen. Of de sectionaaldeur nu wordt geplaatst voor een verwarmde of een onverwarmde hal, afhankelijk van de individuele eisen garandeert Novadoor bij alle uitvoeringen een perfecte werking.

Type SW – De energiebesparende stalen deurindustriedeuren-sw

De veilige oplossing voor robuust functioneren en warmte-isolatie.

De Novadoor sectionaaldeur type SW vervaardigd van stalen lamellen biedt maximale veiligheid en betrouwbaarheid. De dubbelwandige met PUR volgeschuimde constructie is warmte-isolerend en is daarom zeer geschikt voor verwamde hallen.
Moderne vormen en kleuren integreren harmonisch in de architectuur van elke bedrijfshal. Of u nu de voorkeur geeft aan een galvanisch veredeld oppervlak, kleurrijke uitvoeringen of een combinatie met verschillende beglazingssystemen, het is om het even. Bovendien zijn voor alle typen deuren passende aandrijvingen leverbaar.

 • Hoogwaardige stalen lamellen, 40 mm dik
 • HDubbelwandig, met PUR volgeschuimd
 • HGalvanisch veredeld met transparante beschermlaag
 • HModern high-tech design
 • HVoordeliger dan gecoate deuren, terwijl belastbaarheid en levensduur even hoog resp. lang zijn

Type SLW – De combideur van staal/aluminiumindustriedeuren-slw

De economische oplossing voor grote veiligheid en moderne glasarchitectuur.

De Novadoor sectionaaldeur type SLW met staallamellensokkel en elegante aluminiumkokerconstructie vormt het economische alternatief wanneer er zowel behoefte is aan robuustheid als aan een royale lichtinval. Door de glaselementen valt er veel daglicht in de bedrijfshal waardoor er een lichte en aangename werksfeer wordt gecreëerd. De standaard toegepaste dubbele beglazing zorgt daarnaast voor optimale warmte-isolatiewaarden. Bovendien zijn voor alle typen deuren passende aandrijvingen leverbaar.

 • Staallamellensokkel
 • Dubbelwandig, met PUR volgeschuimd
 • Galvanisch veredeld met transparante beschermlaag
 • Modern high-tech design
 • Voordeliger dan gecoate deuren terwijl belastbaarheid en levensduur net zo hoog resp. lang zijn

Type SL – De lichtdeur van aluminiumindustriedeuren-sl

De elegante oplossing wanneer hoge eisen aan design en lichtinval worden gesteld.

Door de Novadoor industriesectionaaldeur type SL van aluminiumkokerprofiel met beglazingselementen komt extreem veel licht binnen. Zo krijgt elke bedrijfshal een elegante uitstraling. De beglazingsvormen en -positionering kunnen individueel worden bepaald. Bovendien zorgt de grote lichtinval ook voor arbeidsvriendelijkere omstandigheden. Desgewenst kunnen ook gekleurde vullingen, passend bij het profiel, met beglazing worden gecombineerd. Bovendien zijn voor alle typen deuren passende aandrijvingen leverbaar.

 • Arbeidsvriendelijke omstandigheden
 • Modern high-tech design
 • Grote lichtinval

Bekijk de SL

Beslagsystemenindustriedeuren-beslagsystemen

Voor Novadoor sectionaaldeuren staan alle soorten beslag ter beschikking.
Meer informatie over beslagsystemen