De expert op het gebied van garagedeuren

U bent op zoek naar een specialist voor uw nieuwe garagedeur in Veldhoven? Dan bent u bij Novadoor aan het juiste adres! Met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk een goede garagedeur is. Ook weten wij dat het belangrijk is dat uw garagedeur goed past bij de rest van uw huis. Daarom bieden wij elegante en stijlvolle garagedeuren met 10 jaar garantie aan zodat uw garagedeur in Veldhoven de blikvanger van de omgeving wordt!

Een veilig huis dankzij uw garagedeur

Een garagedeur moet niet alleen stijlvol zijn; hij moet vooral ook veilig zijn. Daarom hebben alle garagedeuren die wij in Veldhoven plaatsen het extra beveiliging. Hierdoor maken we het ongenode gasten onmogelijk om in te breken! Mocht u nou nog niet precies weten welke garagedeur u wilt voor uw woning in Veldhoven, dan is dat geen enkel probleem. Wij denken graag met u mee!

Voor elke garagedeur in Veldhoven aan het juiste adres

Garagedeuren zijn ondertussen in meer varianten verkrijgbaar dan u zich wellicht kunt indenken. Novadoor heeft een zeer ruim assortiment garagedeuren. Zo kunt u precies uitzoeken welke sectionaaldeur, roldeur, openslaande deur en zijwaartse deur. De perfecte garagedeur voor uw huis in Veldhoven! Daarnaast is het wel zo fijn om ook te weten dat al onze deuren standaard allerlei beveiligingen hebben. Zo hebben al onze garagedeuren:

  • Veerbreukbeveiliging
  • Vingerknelbeveiliging
  • Onderloop-/obstakelbeveiliging

Een totaalpakket voor uw garagedeur

Een nieuwe garagedeur uitzoeken en plaatsen kan veel gedoe opleveren, maar niet als u naar Novadoor gaat! Doordat wij een all-in pakket aanbieden kunnen wij u de scherpste prijs aanbieden, zonder gedoe. Want wij doen zowel het inmeten, als ook het produceren en monteren van al onze garagedeuren helemaal zelf! Zo is, en blijft, het goed en betaalbaar voor iedereen in Veldhoven. En doordat wij alles zelf doen is het maatwerk geheel gratis, zonder onverwachte kosten achteraf! Als service zullen wij ook direct uw oude garagedeur in Veldhoven demonteren en meenemen.

Voor een garagedeur in Veldhoven gaat u naar Novadoor

Overweegt u een nieuwe garagedeur in Veldhoven? Of ontvangt u liever eerst meer informatie? Komt u direct langs in onze showroom of neemt u contact met ons op! U kunt een e-mail te sturen naar info@novadoor.nl of ons te bellen op 0492-450527. Voor uw garagedeur met 10 jaar garantie in Veldhoven bent u bij Novadoor aan het juiste adres!