Er zijn verschillende opties mogelijk om uw garagedeur exact af te stemmen op uw wensen. Dit kan zijn om het gebruiksgemak te vergroten of om ervoor te zorgen dat een garagedeur perfect past O.a. de volgende opties zijn mogelijk:

Afwerkingopties-afwerking

Wij kunnen verschillende afwerkings mogelijkheden toepassen om ervoor te zorgen dat een garagedeur altijd netjes past, en het geheel er strak en afgewerkt uitziet. Dit kan zijn door een paspaneel toe te passen, of een horizontaal of verticale dagkantaanpassing. Ook speciaal zetwerk behoord tot de opties.

Brievenbusopties-brievenbus

Het is mogelijk om in al onze modellen een brievenbus te laten plaatsen. Dit zijn speciale brievenbussen met een zgn. “bus” systeem, welke ervoor zorgt dat de brievenbus perfect in onze garagedeuren past.

Daklijnvolgendopties-daklijn

Als u een dak heeft wat schuin omhoog loopt is het wellicht aantrekkelijk om uw garagedeur in een zelfde hoek als het dak te laten lopen. Dit leverd een aanzienlijke plaatsbesparing op in uw garage. Dit noemt met een daklijnvolgend systeem.

LoopdeurLoopdeur

Een loopdeur in een garagedeur behoort ook tot de opties. Dit is echter niet mogelijk in de zgn. cassette uitvoering van onze modellen. Plaatsing kan zowel links, rechts, als in het midden. De loopdeur gaat altijd naar buiten toe open, en de scharnierzijde is flexibel.

Ramenopties-ramen

Wilt u extra licht in uw garage? Dan is het plaatsen van een of meerdere vensters in de garagedeur wellicht een oplossing. Onze vensters zijn gemaakt van een supersterk dubbelwandig acrylaat. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, zowel helder als in een troebel uitvoering.

Roosteropties-rooster

Om zorg te dragen voor een goede ventilatie is het mogelijk, in alle type garagedeuren van Novadoor, een ventilatierooster te plaatsen.
Afhankelijk van de grootte van uw garage, kunnen er één of meerdere van deze afsluitbare ventilatieroosters geplaatst worden. De roosters zijn vervaardigd van wit kunststof en de luchtdoorlaat is ca 200 cm² en is aan de achterzijde voorzien van gaas. De buitenafmetingen zijn 338 x 132 mm (BxH).

Seperateopties-seperate

Heeft uw garage ook nog een andere doorgang, dan kunnen wij u een separate deur aanbieden. Deze deur krijgt dezelfde uitstraling als uw garagedeur en maakt het geheel af.